Sprijiniți Ideea Omu’ și Libelula

| 17 September 2013 | Răspunde

Site-ul Omu’ și Libelula, Ideea Omu’ și Libelula reprezintă o comunitate artistică și culturală care are ca scop promovare artiștilor români de pretutindeni care doresc să împărtășească talentul și munca lor tuturor iubitorilor de artă și frumos, melomanilor și iubitorilor de literatură, susținătorilor artei și valorii României.

Dacă îți place ceea ce ai găsit pe acest site, dacă faci parte activ din comunitatea Omu’ și Libelula, dacă iubești și vrei sa susții dezvoltarea Ideii Omu’ și Libelula, de astăzi poți să o faci și altfel. Punem la dispoziție 3 modalități de susținere, promovare și încurajare a Site-ului Omu’ și Libelula, și implicit a artiștilor care fac parte din această frumoasă comunitate:

1. Parteneriat

Aceasta metodă se adresează site-urilor și/sau organizațiilor cu profil cultural care doresc să facă schimb de link/banner/sigla cu noi. Desigur, acesta ar fi primul pas. Pe viitor putem colabora la nivel mai avansat, prin organizare de evenimente, campanii, concursuri, etc. Cei interesați ne pot contacta prin acest link.

Fii Partener!

2. Echipa Omu’ și Libelula caută colegi voluntari!

După cum și titlul o spune, am deschis porțile tuturor admiratorilor și susținătorilor ideii noastre. Căutăm atât oameni specializați în anumite câmpuri de activitate. cât și pur și simplu oameni/susținători/admiratori/prieteni dispuși să se alăture lărgirii sferei Omu’ și Libelula.

Pentru detalii complete cu privire la înscrierea în Echipa Omu și Libelula dar și pentru înscriere CLICK AICI!

Hai în echipa noastră!

3. Bannere

Pentru cei care dețin un site, blog, sau orice altă modalitate de exprimare on-line punem la dispoziție o serie de bannere pe care să le puteți expune ajutând astfel artiștii și iubitorii de artă care ajung pe site-ul vostru să descopere lumea Omu’ și Libelula și să se bucure de ea alături de voi.

Vezi bannerele AICI

 

Vă mulțumim anticipat acelora dintre voi care vor alege să ne susțină și să ne ajute la a duce Ideea Omu și Libelula mai departe.

 

Descoperă, bucură-te și dă mai departe!

 

Echipa Omu’ și Libelula

Etichete (tags):

Categorie: Noutăți, Omu' și Libelula

Lasă un răspuns