Sondaj De Opinie

| 08 April 2013 | Răspunde

Ideea Omu’ și Libelula înseamnă mai mult decât un site, mai mult decât articole și mai mult decât niște pixeli pe un ecran. Ideea Omu’ și Libelula reprezintă o comunitate și un spațiu virtual unde românii iubitori de artă pot să își împărtășească pasiunea cu alți români, pot să se lase descoperiți sau să descopere, pot învăța și redescoperii valoarea acestui popor.

Fiind o comunitate, putem evolua doar împreună. Astfel venim cu inițiativa de a pune la dispoziție (de maxim două ori pe lună) câte un chestionar pe care toți cei care doresc să ne ajute la dezvoltarea, optimizarea și construirea armonioasă a site-ului și a ideii Omu și Libelula, să îl completeze. Fiecare chestionar va cuprinde o serie de întrebări cu variante de răspuns (pentru a fi mai rapidă completarea acestuia) cât și 1-2 secțiuni de sugestii și observații. Prin participarea voastră la aceste sondaje de opinie cu privire la calitatea site-ului, calitatea platformelor pe care rulează site-ul dar mai ales calitatea conținutului veți participa la dezvoltarea cât mai optimă și pe placul tuturor a acestui spațiu virtual. Noi dorim să nu pierdem esența ideii care stă la baza acestui site, și anume spiritul de comunitate, ideea de a creea un “stat în stat”, un stat cultural și artistic autohton românesc . De aceea demarăm aceste chestionare și sperăm ca răspunsul vostru să fie cât mai pozitiv. Fiecare chestionar va viza de obicei o singură parte a site-ului (literatură, muzică sau artă vizuală) însă vor fi și chestionare care vor viza întregul site, întreaga idee.

 

Cu speranța că veți fi alături de noi activ, prin participarea la aceste chestionare, vă mulțumim pentru sprijinul, încurajările și ajutorul oferit în aceste prime două luni și sperăm ca în lunile care vor urma numărul nostru să crească, iar legăturile dintre membrii să devină mai strânse și să oferim acestei idei fontul și calitatea dorită.

 

Echipa Omu’ și Libelula

 

Sondaj de opinie cu privire la secțiunea Artă Vizuală 8 Aprilie 2013 – Inactiv

Sondaj de opinie cu privire la secțiunea Muzică 20 Aprilie 2013 – Activ!

[button link="http://omusilibelula.ro/sondaj-de-opinie/" color="#55ce12" size="3" style="1" dark="0" radius="auto" target="blank"]Click pentru Chestionarul ACTIV[/button]

Categorie: Noutăți, Omu' și Libelula

Lasă un răspuns