Proiectul ”România Noaptea” – Cele Mai Reușite Fotografii!

| 05 July 2013 | Răspunde

 Campania Romania Noaptea

Foto: Erema Mihai

 

 

UPDATE 16 Septembrie 2013

Top 10 fotografii Proiectul Fotografic ”România Noaptea”

1

Fotograf: Băjan Sorin

Locația: Ploiești

Notele: Public – 10 , Echipa Omu’ și Libelula: – 10

2

Fotograf: Eremia Mihai

Locația: Cluj-Napoca

Notele: Public – 9,5 , Echipa Omu’ și Libelula: – 9,5

3

Fotograf: Palade Andrei

Locație: Botoșani

Notele: Public – 9,4 , Echipa Omu’ și Libelula: – 9,25

4

Fotograf: Remus Brad

Locația: Lacul Morii, București

Notele: Public – 9,2857 , Echipa Omu’ și Libelula: – 9,25

5

Fotograf: Băjan Sorin

Locația: Piața Unirii, București (Vedere spre Casa Poporului)

Notele: Public – 9,3 , Echipa Omu’ și Libelula: – 8,75

6

Fotograf: Pop Adriana Mihaela

Locație: Baia Mare

Notele: Public – 9,2 , Echipa Omu’ și Libelula: – 8,25

7

Locație: Slatina

Notele: Public – 9,2 , Echipa Omu’ și Libelula: – 7,75

8

Locația: BNR Lipscani, București

Notele: Public – 9 , Echipa Omu’ și Libelula: – 7,5

9

Fotograf: Băjan Sorin

Locație: Parcul IOR, București

Notele: Public – 9,3333 , Echipa Omu’ și Libelula: – 6,75

10

Fotograf: Remus Brad

Locația: București

Notele: Public – 9 , Echipa Omu’ și Libelula: – 5,75

 

UPDATE 6 Septembrie 2013

PRIMA ETAPĂ A PROIECTUL S-A ÎNCHEIAT!

Mulțumim tuturor acelora care au participat cu fotografii cât și acelora care au votat. Acesta a fost primul pas. Rămâneți conectați cu noi prin Facebook sau e-mail pentru a fi la curent cu toate detaliile și etapele următoare.

Omu’ și Libelula demarează astăzi , 5 Iulie 2013, Proiectul Fotografic  ”România Noaptea”. Proiectul urmărește crearea unei colecții artistice și inspiraționale care să conțină fotografii făcute în România după lăsarea întunericului.  Această colecție va fi creată de voi toți:  oricine deține un aparat foto și dorește să împărtășească cu ceilalți un moment surprins noaptea în frumoasa noastră Românie, fotografi amatori sau profesioniști, cu aparate foto profesioniste sau nu. Nu există nici o graniță, decât regula calității fotografiei. Astfel, toți cei care doresc, pot înscrie o fotografie, sau mai multe, cu locuri din România fotografiate noaptea (într-un oraș, la munte, la mare, pe un deal, pe malul unui lac, cu vaporul pe Dunăre, cu telegondola la mare, ORIUNDE). Poți încărca rapid o fotografie accesând căsuța din dreapta denumită ” Înscrie fotografii în Proiectul ”România Noaptea” ” . Menționăm că încărcarea unei fotografii(sau mai multe) nu impune crearea unui cont de utilizator pe site ci doar încărcarea propriuzisă a fotografiei cu numele și descrierea acesteia (descrierea trebuie să conțină locul fotografiat și numele fotografului). Proiectul va fi în direct pe site, vizitatorii având posibilitatea să voteze, să lase un comentariu sau  să împărtășească (share) pe rețelele sociale( Facebook, Twitter sau Google Plus) fiecare fotografie.

Mergi la Proiectul ”România Noaptea”

Însă aceasta nu e totul. Vă încurajăm să invitați cât mai mulți prieteni și cunoștințe (dacă nu pe toți :) )  să vă voteze fotografia/fotografiile pentru că, la sfârșitul campaniei (5 Septembrie 2013), cele mai votate fotografii (mai exact, fotografii care le-au încărcat în campanie) vor avea parte de o serie de surprize din partea site-ului Omu’ și Libelula. Surprizele pot fi de la premii până la “diplome de excelență” pentru aportul adus comunității, expoziții virtuale și, de ce nu, chiar și dincolo de virtual. Nu dorim să oferim detalii exacte despre aceste surprize din dorința de a nu transforma o campanie artistică într-un concurs. Scopul nu este ca fotografii cu cele mai votate imagini să se îmbogățească material, ci ca noi toți să ne îmbogățim artistic, cultural și spiritual. Fiecare fotografie poate fi votată o singură dată pe zi de către fiecare vizitator. Voturile multiple venite de pe același IP în aceeași zi nu vor fi luate în considerare.

Va fi o călătorie frumoasă și spectaculoasă în urma căreia sperăm ca toți cei care vor participa la ea să rămână cu un gust plăcut despre meleagurile acestei țări și să simțim cu toții bucuria de a ne cunoaște puțin mai mult țara și locurile frumoase pe care le are de oferit atunci când soarele apune iar licuricii se aprind în flăcări de inspirație.

Mergi la Proiectul Fotografic ”România Noaptea”

Înainte de a încărca o fotografie nu uita să citești Termenii și Condițiile Proiectului “România Noaptea”.

 

 

Etichete (tags):

Categorie: Noutăți, Omu' și Libelula

Lasă un răspuns