Formular Înscriere – Artă Vizuală

Acesta este Formularul de înscriere pentru artiștii care activează in: pictură, fotografie, desen, sculptură, cinema, artwork, etc., si doresc ca biografia și lucrările lor să fie publicate pe site-ul Omu și Libelula. Vă rugăm să citiți cu atenție îndrumările de la fiecare câmp. Câmpurile marcate cu steluță roșie sunt obligatorii.

Site-ul Omu și Libelula dorește de asemenea să vă ceară permisiunea de a utiliza una sau mai multe dintre lucrările dumneavoastră în bannere sau imagine de întâmpinare pe site. Desigur toate creditele vor fi îndreptate spre artist și nici una din lucrările dvs. nu vor fi importante pe nici un alt proiect decât Omu’si Libelula. Prin acest gest veți ajuta ideea și comunitatea să obțină o imagine cât mai frumoasă, profesionistă și artistică. Sunteți de acord ca site-ul omusilibelula.ro să utilizeze una sau mai multe dintre lucrările dvs., fără însa a-și însuși nici un drept asupra acestora?
Sending

Nota: Persoanele care prin completarea formularului nu ne furnizează material (minim 10 lucrări proprii) nu vor fi luate în considerare. De asemenea vă rugăm dacă urmează să ne trimiteți materialul prin e-mail să semnalați acest lucru în câmpul de mai sus numit Lucrări. Mulțumim!