Alătură-te Echipei Omu’ și Libelula!

Echipa Omu’ și Libelula caută colegi voluntari!

Alătură-te echipei Omu’ și Libelula, fă cunoștință cu oamenii minunați ai comunității noastre și ia parte la un proiect dedicat artei românești și artiștilor noștri autohtoni. Nu exista plăcere și bucurie mai mare decât să descoperi talent și originalitate și să fi parte activă din promovarea, bucuria și bunătatea artiștilor români de pretutindeni.

Dacă vrei să faci parte din Echipa Omu’ și Libelula și:

1. Pentru o descriere profesionistă a lucrărilor artiștilor care vor fi prezentați de site:

1.a. Ai cunoștințe puternice de fotografie și artă fotografică

1.b. Ai cunoștințe puternice de pictură și/sau desen

1.c Ai cunoștințe puternice de artă digitală: artwork digital, manipulare foto, photoshop, etc.

1.d. Ai cunoștințe puternice de muzică, mai exact oameni cu studii muzicale.

1.e. Ai cunoștințe despre istoria muzicii, mai exact melomani care pot descrie elocvent stilurile muzicale abordate de un muzician prezentat pe site.

1.f. Ai cunoștințe puternice de literatură și poți evalua profesionist un scriitor (proză sau poezie) care urmează să fie publicat pe site.

2. Ai o pasiune pentru scris (articole): Editori care vor prelua informațiile furnizate de artiști prin formularele de înscriere, și vor alcătuii un articol după tiparul cu care lucrează site-ul. Menționăm că pentru secțiunea „Descrierea Omu’ și Libelula” a fiecărui articol vei primii descrierea tehnică a artei fiecărui artist prezentat pe site de alt membru al Echipei (adică, fiind editor nu trebuie să te fi expert în toate ramurile artistice pe care le prezentăm pe site ci doar să redactezi articolul pe baza informațiilor pe care le vei avea la dispoziție plus, evident, o notă personală cu privire la fiecare artist).

3. Ai cunoștințe WordPress, administrare server, creare site, programare, etc.: Suport și ajutor tehnic. De preferat din București.

4. Ai cunoștințe de webdesign pentru creare de bannere, afișe, sigle, layout site și lucrări conexe.

5. Ai idei și inovație prin care poți ajuta la creativitatea echipei.

6. Ai cunoștințe de publicitate, marketing și/sau promovare.

7. Dorești să faci parte din echipa Omu și Libelula pentru a ajuta la dezvoltarea și popularizarea Ideii Omu și Libelula și a site-ului, sau pentru orice fel de alte activități pe care le vom desfășura pe viitor.

****

Toate locurile sunt limitate. Toți cei care se vor alătura echipei noastre vor deveni prietenii și colaboratorii noștri. Nici o obligație legală sau scrisă nu va intervenii între cele doua părți (noi și voi) astfel veți fi liberi să luați parte fără constrângeri sau obligații la munca pentru site, însă odată intrați în echipă, avem încrederea că doriți să ajutați echipa, nu să o încurcați.

Așteptăm cu drag să te cunoaștem și să lărgim echipa noastră de lucru, pentru a creea un site mai mare, mai puternic și mai divers!

Detalii suplimentare cu privire la fiecare punct din lista mai sus prezentată dar și alte detalii de care a-ți putea fi interesați, vor fi furnizate după înscrierea prin formularul de mai jos.

 

Asigurăm protecția tuturor datelor furnizate mai sus. Întregul conținut al formularului mai sus completat este cu caracter personal și va fi tratat ca atare. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor site-ului sunteți de acord ca prin intermediul adresei de e-mail să fiți informați cu privire la activitățile pe care site-ul le desfășoară.